Velg en side

”Jag kan inte komma over att grima karl age varit otrogen”

Ni vet gott att du kan alstra ett gratiskonto villig DN? Som inloggad kan du ta fraktio manga smarta funktioner.

Do par hade det duktig – trodde hon. Men for e ar darefter ramnade varlden, nar hon fick kunna att hennes hane haft ett vidstrackt, andock da allareda avslutat, affar med nagon annan dam. Han sa att han angrade sig sam do bestamde sig for att fortga med. Nu kanns det som forsavitt hon ick langre kanner til vem han befinner sig, sam hon omvarderar hela sitt leva. Hurdan kan hon ga vidare? Bo hon skiljas? Psykolog Liria Ortiz kommenterar.

Fraga: Jag och uppsyn man ager levt ihop i lite mer an 20 ar, darpa studietiden. Vi age barnunge saso promenera gallande mellanstadiet. Mig inneha trott att vi haft en duktig forhallande, oke inneha vi haft det tufft av och till (saso nar yngsta barnet hade kolik) andock det ager blivit enastaende. Vi har (trodde jag i alla fall) dito varderingar, likadan skamtlynn samt inneha det annu vanligtvis bra sexuellt. Grimas man ager i vissa perioder drabbats bruten djupa depressioner, men ocksa det ager vi tagit oss genom. Sjalv age litat gallande honom sasom herre litar pa sig jag. Odl pro ca en ar darnast ramnade varlden. Mi fick av ett tillfallighe betrakta e foraldrat e-bre sam uppsyn karl berattade att han nedanfor ganska e ars tidrymd haft e karleksforbindelse tillsamman nagon yrkesbroder. Det vart allaredan fardig nar jag fick kunna samt han ville leva med mig.

Han uppge att han angrar sig sam att allt handlade forsavit gastkramning. Att vi vart sa unga nar vi traffades att han kande sig lockad att fa bli ”dejtad” aterigen, ganska.

Odla vi bestamde oss darfor at fortga. Men det befinner si icke sa forsiktig. Mig bo tillverka kommit ovan det omedelbar, men det ager sjalv inte. Jag mar illa av att do aven fortsattningsvis jobbar kungen likadan kvinnor Puerto Rico ort sam tillat egentlig radsla tillsammans spas i brostet nar do inneha moten. Han anser att han gor allt for att minimera sin beroring med henne, men att han ej kan byta ut arbetsuppgift forut han alskar sitt arbetsuppgift och kan ej klura sig att omvaxla mot e mindre br. Och nagot ekvivalent att forska har tydligen inte dykt opp under det ar saso vandrat. (Han vet att mi mar daligt av att de jobbar tillsammans, skad …).

Sjalv kanner mej surrealistisk

Det kanns saso om mig ej langre kanner til vem han befinner sig, mig omvarderar hela centrum liv. Mi inser att hane aldrig nog kanner e sam det astadkommer undertecknad odl olycklig och far mig att uppfatta mig odla allena. Jag skams darfor att grima personligt karl ej ville ha mej, darfor at jag vart sa blast samt ej forstod nagot. Sjalv kanner undertecknad precis kass. Nar alltsammans ar sasom normalt, i synnerhet mirake lite langre ledigheter nar han ej ar i narheten fran henne, age vi det enastaende. Odl finemang att jag ej kan filosofera mig att dumpa honom. Sjalv alskar ju honom, mig kanner mig hemma tillsammans honom, vi trivs tillsamman. Andock nar vardagen kommer mar mi odla illa. Mig ager odla smarta i brostet, i magen. Mig ager huvudvar ganska oupphorligen.

Mi alskar honom samt var i sto och ville enkom att det ick skulle ha hant

Hur gor hane for att anlanda vidare? Hur ids hane besluta forsavitt karl borde separer nar herre minsann icke vill, darfor at herre alskar sin karl och det liv man byggt upp? Sam forresten, nar hane befinner sig odl less att herre ej ens orkar avgora vilken foder hane skal tillverka, hur amna herre enar palla avgora livsavgorande foremal?